DNA test

€599,00

Jouw gepersonaliseerde diagnose op basis van jouw DNA

De Genoxage Dennocosmetische Blo-Intelligente producten zijn afgestemd op Je persoonlijke diagnose en helpt Je om de conditie van Je huid te verbeteren en huldverouderlng te voorkomen.

ONTVANG JE GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN IN SLECHTS 3 EENVOUDIGE STAPPEN

1. GEGEVENS VERZAMELEN

Om de persoonlijke DNASkln Mapplng Matrix TM diagnostiek voor te bereiden, bezoek je Vanina, die een monster van je wangslijm afneemt en een dermatologische analyse van je huidige huidconditie maakt. Ook zul je een flink aantal vragen krijgen over de dermatologische variabelen van je levensstijl.
Zij zal het gehele proces goed uitleggen en op het moment dat je besluit om door te gaan met de diagnose wordt je gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Zij zal de dermatologische en lifestyle-analyse doen, waarna je de bestelling kunt plaatsen en de betaling voldoet. Vervolgens kun je direct de GENOXAGE COMPLEX ACTIVE (5 werkingen/4 weken) mee naar huis nemen die je gedurende 4 weken gebruikt. Deze crème is essentieel om de huid voor te bereiden op de gepersonaliseerde producten. Binnen een periode van 4 weken kun je je persoonlijke rapport bekijken en kun je jouw gepersonaliseerde producten ophalen.

2. GEPERSONALISEERDE DIAGNOSE

Het laboratorium gespecialiseerd in genomica zal je wangslijmmonster met je genetische informatie analyseren (het afnemen van dit monster is een eenvoudige procedure die vereist dat je niet eet, drinkt of rookt gedurende 30 minuten voor de afname). De genetische informatie zal worden samengevoegd met de waarnemingen van Vanina tijdens de dermatologische analyse en je levensstijl met behulp van de gepatenteerde DNASkin Mapping Matrix ® techniek, de meest complete, professionele en unieke gepersonaliseerde huiddiagnose die nu beschikbaar is.

3. PRODUCT ONTWIKKBJNG

De ontwikkeling van de dermocosmetische Genoxage verzorgingsproducten is gebaseerd op formules die wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten combineren. Afhankelijk van de status van je 9 essentiële dermatologische variabelen, je levensstijl en je huidige huidoonditie. De formulering wordt bereikt dankzij de gepersonaliseerde diagnose van jouw huid, uitgevoerd met DNASkin Mapping Matrix TM.

In de producten bevindt zich een hoge concentratie van werkzame bestanddelen. In de juiste concentratie en in de best mogelijke oombinaties afgestemd op het hydro-lipide evenwicht van je weefselstructuur, de elasticiteit, oxidatie, pigmentatie, rimpels, cel levensduur, lichtgevoeligheid, tolerantie en gevoeligheid van de huid en eventuele dermatologische aandoeningen.

Dankzij de persoonlijke diagnose kunnen we een set producten voor je samenstellen die volledig bij je passen, die geen extra handelingen vergen, makkelijk in gebruik zijn en meteen op de persoonlijke wensen van je huid reageren. 

De geschatte levertijd van jouw Persoonlijke Genoxage Behandeling Producten is 4 weken vanaf het moment dat we je wangslijm monster in het laboratorium hebben ontvangen.
Genoxage zal je bestelling afleveren bij Vanina Inner Beauty.
In je Genoxage bestelling zul je je gepersonaliseerde producten vinden evenals je diagnose gemaakt met de DNASkin Mapping Matrix. Deze informatie kun je terugvinden op jouw persoonlijke Genoxage MyPrivate pagina. Op deze pagina kun je relevante data en informatie vinden die je kunnen helpen om de oonditie van je huid te verbeteren.

VRAAG & ANTWOORD

1. Welke relatie Is er tussen antl-agelng behandelingen en genetica?

Meerdere wetenschappelijke studies tonen aan dat 60% van de belangrijkste factoren die een gezonde huid aantasten, worden bepaald door onze genen, door ons unieke DNANiet alle factoren zijn dus genetisch: de overige factoren (40%) zijn gerelateerd aan onze levensstijl, voeding, omgeving, gewoonten en waar we wonen. Het is nu mogelijk om je genetische aanleg in kaart te brengen om je te helpen het natuurlijke verouderingsproces te sturen en te vertragen. GENOXAGE maakt dit mogelijk met de nieuwste technologie.

2. Welke voordelen biedt een op maatgemaakte behandeling In vergelijking met een niet op maatgemaakte behandeling?

We staan voor een nieuw tijdperk waarin cosmetica niet meer in massaproductie wordt geproduceerefabriceerd. Niet langer dezelfde producten voor iedere gebruiker, die vervolgens niet volledig aansluiten op de specifieke behoeftennodigdheden van de huid. Specialisten binnen de cosmeticasector geven aan dat gepersonaliseerde behandelingen en producten de toekomst binnen cosmetica zijn. Alleen zo kunnen : om behandelingen af worden afgestemdte stemmen op de conditie van de individuele huid: door de juiste werkzame stoffen te selecteren en te combineren in de juiste concentraties en samenstelling.

3. Hoe kan een cosmetische behandeling worden gepersonaliseerd?

De sleutel tot gepersonaliseerde cosmetische producten is het uitvoeren van een professionele diagnose. Het analyseren van welke dermatologische variabelen effect hebben op huidverouderinghet verouderen van de huid, vormtlegt de basis voor gepersonaliseerde cosmetica. Een uitvoeriggebreide diagnose bevat een genetische analyse, een dermatologische evaluatie en een evaluatie van de levensstijl.

4. Welke variabelen moeten worden gemeten om gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten te ontwikkelen?

Het is belangrijk om te analyseren in welke mate de volgende variabelen invloed hebben op onze dermatologische situatie, onze schijnbare leeftijd en ons verouderingsproces:

 • Hydrolipidebalans
 • Elasticiteit· Weefselstructuur
 • Oxidatie - Creatie van vrije radicalen
 • Pigment · Melanine
 • Gevoeligheid - Huidtolerantie
 • Rimpels
 • Cellulaire levensduur
 • Lichtgevoeligheid · Veroudering
 • Dermatologische aandoeningen

5. Hoe worden de dermatologische variabelen gemeten?

Genoxage heeft een innovatief huid diagnosesysteem ontwikkeld, het DNA SkinMatrixMapping TM. De genetische factoren worden gemeten door middel van een wangslijm monster, maar ook worden de fenotypische factoren en leefstijlfactoren geëvalueerd door een professional. Al deze informatie wordt verwerkt in een complex bio·IT· systeem, gebaseerd op een kunstmatig neuraal netwerk algoritme, dat uniek is en is en in de USA twee patenten bevat.

6. Hoe wordt de Genoxage gepersonaliseerde behandeling gefabriceerd?

De samenstelling van de dermocosmetische behandeling van Genoxage is gebaseerd op formules, samenstellingen. De best presterende actieve ingrediënten met wetenschappelijk bewezen effectiviteit (gemiddeld 21 per product) worden in de juiste concentraties gecombineerd, waardoor zodat deze aansluiten op de behoefte van de huid. Onze producten bevatten tot 60% actieve bestanddelen, afhankelijk van negen essentiële dermatologische variabelen, leefstijl gewoontes en de huidige conditie van de huid.

7. Waar bestaat de behandeling uit?

De volledige Genoxage- behandeling bestaat uit vier producten: De voorbereidende Cellular Booster Complex 5 werkingen / 4 weken· crème, en drie gepersonaliseerde producten: een Essential Vitale Cream, een Intensive Serum en een Eye-Contour crème. De samenstelling van elk product verandert, afhankelijk van het doel en het toepassingsgebied, waardoor er een synergetisch effect tussen de drie producten ontstaat.

8. Waar bestaat het gehele proces uit?

Om de gepersonaliseerde diagnose (met het DNASkin Matrix Mapping TM system) te laten opstellen, bezoek je een Qualified Genoxage Reseller. Daar zal het wangslijm monster voor de genetische analyse worden afgenomen, de dermatologische factoren van de huid worden geëvalueerd en de vragenlijst met levensstijl-gewoonten vragenlijst met je worden ingevuld. Vanaf dat moment kun je de voorbereidende behandelingscrème gaan gebruiken om je huid voor te bereiden op de gepersonaliseerde behandeling. Na deze crème vier4 weken gebruikt te hebben is je huid klaar voor de gepersonaliseerde product range met de actieve ingrediënten die je huid volledig zal opnemen. Na circa vier4 weken worden je volledig gepersonaliseerde producten afgeleverd, klaar voor gebruik, bestaande uit een serum, een oogcontourcrème, en een gezichtscrème. Je ontvangt tegelijkertijd je dermogenetisch diagnose rapport. In dit rapport staan ook persoonlijke aandachtspunten met betrekking tot je leefgewoonten, voeding en huidverzorging.

9. Kan iedereen een genetische analyse doen?

Iedereen, mannen en vrouwen, kanunnen een genetische analyse laten uitvoeren. De geschikte leeftijd om een genetische analyse te laten uitvoeren is vanaf je 35e als de natuurlijke veroudering zichtbaar wordt begint te onthullen. Dit is ook het juiste moment om te beginnen met het gebruik van preventieve anti-ageing cosmeticacosmetic, die je helpt om het verouderingsproces te vertragen en je huidconditie te verbeteren.

10. Kan onze genetische huid situatie veranderen In de tijd? Dient de analyse herhaald te worden?

Het genetische aspect van je huid verandert niet met de tijd, maar leeftijd, levensstijl en milieufactoren veranderen wel, evenals de genetisch gecontroleerde fysiologische mechanismen. Dit is de reden waarom Genoxage adviseert om de dermatologische variabelen en de levensstijl enquête één keer per jaar te herhalen en de gepersonaliseerde behandeling eventueel opnieuw aan te passen op de huidige conditie van jde huid. De situatie van de dermatologische variabelen kan dus met de tijd veranderen, ook na het gebruik van de gepersonaliseerde Genoxagebehandeling.

11. Wat betekent Genocosmetlca?

Genocosmetica is een discipline die de nieuwste ontwikkelingen in de genetica en proteomica (studie van eiwitten) integreert metin de kennis van de individuele verschillen en zo innovatieve diagnose technologieën ontwikkeltd om de kritieke dermogenetische variabelen vast te stellendefiniëren waardoor het mogelijk wordt die het mogelijk maken om gepersonaliseerde anti-ageing producten samen te kunnen stellen. Zoals onze genen onze oogkleur en onze huidskleur kunnen bepalen, hebben deze ook zeggenschap over het natuurlijke verouderingsproces. De dermatologische variabelen vormen door middel van onze genen de basis van het verouderingsproces van de huid.

12. Hoe analyseren we Jouw DNA?

Door middel van een monster-afname van het wangslijm kunnen we een analyse maken van je DNA, in een gecodeerde en anonieme vorm, door middel van de nieuwste generatie van DNA-technologieën in Genomic Research Centers. Deze centra staan internationaal hoog aangeschreven met hoge internationale reputatie. Door hHet nastreven van beveiligingsprotocollen, internationale ethische regels, alsmede de wet omtrent de bescherming van persoonsgegevens heb je de garantiegaranderen dat jouw toestemming vooraan de DNA-analyse wordt gerespecteerd en dat deze voldoet aan allede regelgeving en uitsluitend aan het uiteindelijke doel.DNA test - Image 1
DNA test - Image 2

DNA test

€599,00

Jouw gepersonaliseerde diagnose op basis van jouw DNA

De Genoxage Dennocosmetische Blo-Intelligente producten zijn afgestemd op Je persoonlijke diagnose en helpt Je om de conditie van Je huid te verbeteren en huldverouderlng te voorkomen.

ONTVANG JE GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN IN SLECHTS 3 EENVOUDIGE STAPPEN

1. GEGEVENS VERZAMELEN

Om de persoonlijke DNASkln Mapplng Matrix TM diagnostiek voor te bereiden, bezoek je Vanina, die een monster van je wangslijm afneemt en een dermatologische analyse van je huidige huidconditie maakt. Ook zul je een flink aantal vragen krijgen over de dermatologische variabelen van je levensstijl.
Zij zal het gehele proces goed uitleggen en op het moment dat je besluit om door te gaan met de diagnose wordt je gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Zij zal de dermatologische en lifestyle-analyse doen, waarna je de bestelling kunt plaatsen en de betaling voldoet. Vervolgens kun je direct de GENOXAGE COMPLEX ACTIVE (5 werkingen/4 weken) mee naar huis nemen die je gedurende 4 weken gebruikt. Deze crème is essentieel om de huid voor te bereiden op de gepersonaliseerde producten. Binnen een periode van 4 weken kun je je persoonlijke rapport bekijken en kun je jouw gepersonaliseerde producten ophalen.

2. GEPERSONALISEERDE DIAGNOSE

Het laboratorium gespecialiseerd in genomica zal je wangslijmmonster met je genetische informatie analyseren (het afnemen van dit monster is een eenvoudige procedure die vereist dat je niet eet, drinkt of rookt gedurende 30 minuten voor de afname). De genetische informatie zal worden samengevoegd met de waarnemingen van Vanina tijdens de dermatologische analyse en je levensstijl met behulp van de gepatenteerde DNASkin Mapping Matrix ® techniek, de meest complete, professionele en unieke gepersonaliseerde huiddiagnose die nu beschikbaar is.

3. PRODUCT ONTWIKKBJNG

De ontwikkeling van de dermocosmetische Genoxage verzorgingsproducten is gebaseerd op formules die wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten combineren. Afhankelijk van de status van je 9 essentiële dermatologische variabelen, je levensstijl en je huidige huidoonditie. De formulering wordt bereikt dankzij de gepersonaliseerde diagnose van jouw huid, uitgevoerd met DNASkin Mapping Matrix TM.

In de producten bevindt zich een hoge concentratie van werkzame bestanddelen. In de juiste concentratie en in de best mogelijke oombinaties afgestemd op het hydro-lipide evenwicht van je weefselstructuur, de elasticiteit, oxidatie, pigmentatie, rimpels, cel levensduur, lichtgevoeligheid, tolerantie en gevoeligheid van de huid en eventuele dermatologische aandoeningen.

Dankzij de persoonlijke diagnose kunnen we een set producten voor je samenstellen die volledig bij je passen, die geen extra handelingen vergen, makkelijk in gebruik zijn en meteen op de persoonlijke wensen van je huid reageren. 

De geschatte levertijd van jouw Persoonlijke Genoxage Behandeling Producten is 4 weken vanaf het moment dat we je wangslijm monster in het laboratorium hebben ontvangen.
Genoxage zal je bestelling afleveren bij Vanina Inner Beauty.
In je Genoxage bestelling zul je je gepersonaliseerde producten vinden evenals je diagnose gemaakt met de DNASkin Mapping Matrix. Deze informatie kun je terugvinden op jouw persoonlijke Genoxage MyPrivate pagina. Op deze pagina kun je relevante data en informatie vinden die je kunnen helpen om de oonditie van je huid te verbeteren.

VRAAG & ANTWOORD

1. Welke relatie Is er tussen antl-agelng behandelingen en genetica?

Meerdere wetenschappelijke studies tonen aan dat 60% van de belangrijkste factoren die een gezonde huid aantasten, worden bepaald door onze genen, door ons unieke DNANiet alle factoren zijn dus genetisch: de overige factoren (40%) zijn gerelateerd aan onze levensstijl, voeding, omgeving, gewoonten en waar we wonen. Het is nu mogelijk om je genetische aanleg in kaart te brengen om je te helpen het natuurlijke verouderingsproces te sturen en te vertragen. GENOXAGE maakt dit mogelijk met de nieuwste technologie.

2. Welke voordelen biedt een op maatgemaakte behandeling In vergelijking met een niet op maatgemaakte behandeling?

We staan voor een nieuw tijdperk waarin cosmetica niet meer in massaproductie wordt geproduceerefabriceerd. Niet langer dezelfde producten voor iedere gebruiker, die vervolgens niet volledig aansluiten op de specifieke behoeftennodigdheden van de huid. Specialisten binnen de cosmeticasector geven aan dat gepersonaliseerde behandelingen en producten de toekomst binnen cosmetica zijn. Alleen zo kunnen : om behandelingen af worden afgestemdte stemmen op de conditie van de individuele huid: door de juiste werkzame stoffen te selecteren en te combineren in de juiste concentraties en samenstelling.

3. Hoe kan een cosmetische behandeling worden gepersonaliseerd?

De sleutel tot gepersonaliseerde cosmetische producten is het uitvoeren van een professionele diagnose. Het analyseren van welke dermatologische variabelen effect hebben op huidverouderinghet verouderen van de huid, vormtlegt de basis voor gepersonaliseerde cosmetica. Een uitvoeriggebreide diagnose bevat een genetische analyse, een dermatologische evaluatie en een evaluatie van de levensstijl.

4. Welke variabelen moeten worden gemeten om gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten te ontwikkelen?

Het is belangrijk om te analyseren in welke mate de volgende variabelen invloed hebben op onze dermatologische situatie, onze schijnbare leeftijd en ons verouderingsproces:

 • Hydrolipidebalans
 • Elasticiteit· Weefselstructuur
 • Oxidatie - Creatie van vrije radicalen
 • Pigment · Melanine
 • Gevoeligheid - Huidtolerantie
 • Rimpels
 • Cellulaire levensduur
 • Lichtgevoeligheid · Veroudering
 • Dermatologische aandoeningen

5. Hoe worden de dermatologische variabelen gemeten?

Genoxage heeft een innovatief huid diagnosesysteem ontwikkeld, het DNA SkinMatrixMapping TM. De genetische factoren worden gemeten door middel van een wangslijm monster, maar ook worden de fenotypische factoren en leefstijlfactoren geëvalueerd door een professional. Al deze informatie wordt verwerkt in een complex bio·IT· systeem, gebaseerd op een kunstmatig neuraal netwerk algoritme, dat uniek is en is en in de USA twee patenten bevat.

6. Hoe wordt de Genoxage gepersonaliseerde behandeling gefabriceerd?

De samenstelling van de dermocosmetische behandeling van Genoxage is gebaseerd op formules, samenstellingen. De best presterende actieve ingrediënten met wetenschappelijk bewezen effectiviteit (gemiddeld 21 per product) worden in de juiste concentraties gecombineerd, waardoor zodat deze aansluiten op de behoefte van de huid. Onze producten bevatten tot 60% actieve bestanddelen, afhankelijk van negen essentiële dermatologische variabelen, leefstijl gewoontes en de huidige conditie van de huid.

7. Waar bestaat de behandeling uit?

De volledige Genoxage- behandeling bestaat uit vier producten: De voorbereidende Cellular Booster Complex 5 werkingen / 4 weken· crème, en drie gepersonaliseerde producten: een Essential Vitale Cream, een Intensive Serum en een Eye-Contour crème. De samenstelling van elk product verandert, afhankelijk van het doel en het toepassingsgebied, waardoor er een synergetisch effect tussen de drie producten ontstaat.

8. Waar bestaat het gehele proces uit?

Om de gepersonaliseerde diagnose (met het DNASkin Matrix Mapping TM system) te laten opstellen, bezoek je een Qualified Genoxage Reseller. Daar zal het wangslijm monster voor de genetische analyse worden afgenomen, de dermatologische factoren van de huid worden geëvalueerd en de vragenlijst met levensstijl-gewoonten vragenlijst met je worden ingevuld. Vanaf dat moment kun je de voorbereidende behandelingscrème gaan gebruiken om je huid voor te bereiden op de gepersonaliseerde behandeling. Na deze crème vier4 weken gebruikt te hebben is je huid klaar voor de gepersonaliseerde product range met de actieve ingrediënten die je huid volledig zal opnemen. Na circa vier4 weken worden je volledig gepersonaliseerde producten afgeleverd, klaar voor gebruik, bestaande uit een serum, een oogcontourcrème, en een gezichtscrème. Je ontvangt tegelijkertijd je dermogenetisch diagnose rapport. In dit rapport staan ook persoonlijke aandachtspunten met betrekking tot je leefgewoonten, voeding en huidverzorging.

9. Kan iedereen een genetische analyse doen?

Iedereen, mannen en vrouwen, kanunnen een genetische analyse laten uitvoeren. De geschikte leeftijd om een genetische analyse te laten uitvoeren is vanaf je 35e als de natuurlijke veroudering zichtbaar wordt begint te onthullen. Dit is ook het juiste moment om te beginnen met het gebruik van preventieve anti-ageing cosmeticacosmetic, die je helpt om het verouderingsproces te vertragen en je huidconditie te verbeteren.

10. Kan onze genetische huid situatie veranderen In de tijd? Dient de analyse herhaald te worden?

Het genetische aspect van je huid verandert niet met de tijd, maar leeftijd, levensstijl en milieufactoren veranderen wel, evenals de genetisch gecontroleerde fysiologische mechanismen. Dit is de reden waarom Genoxage adviseert om de dermatologische variabelen en de levensstijl enquête één keer per jaar te herhalen en de gepersonaliseerde behandeling eventueel opnieuw aan te passen op de huidige conditie van jde huid. De situatie van de dermatologische variabelen kan dus met de tijd veranderen, ook na het gebruik van de gepersonaliseerde Genoxagebehandeling.

11. Wat betekent Genocosmetlca?

Genocosmetica is een discipline die de nieuwste ontwikkelingen in de genetica en proteomica (studie van eiwitten) integreert metin de kennis van de individuele verschillen en zo innovatieve diagnose technologieën ontwikkeltd om de kritieke dermogenetische variabelen vast te stellendefiniëren waardoor het mogelijk wordt die het mogelijk maken om gepersonaliseerde anti-ageing producten samen te kunnen stellen. Zoals onze genen onze oogkleur en onze huidskleur kunnen bepalen, hebben deze ook zeggenschap over het natuurlijke verouderingsproces. De dermatologische variabelen vormen door middel van onze genen de basis van het verouderingsproces van de huid.

12. Hoe analyseren we Jouw DNA?

Door middel van een monster-afname van het wangslijm kunnen we een analyse maken van je DNA, in een gecodeerde en anonieme vorm, door middel van de nieuwste generatie van DNA-technologieën in Genomic Research Centers. Deze centra staan internationaal hoog aangeschreven met hoge internationale reputatie. Door hHet nastreven van beveiligingsprotocollen, internationale ethische regels, alsmede de wet omtrent de bescherming van persoonsgegevens heb je de garantiegaranderen dat jouw toestemming vooraan de DNA-analyse wordt gerespecteerd en dat deze voldoet aan allede regelgeving en uitsluitend aan het uiteindelijke doel.€599,00

Waar bent u naar op zoek?

Gedaan!

Je product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagentje.

Ga naar winkelwagen

Oeps!

Uw product kan niet worden toegevoegd